Navigatie

        

Lieve berichten

Ik heb het setje 'Chloe' mogen ontvangen en wat vind ik het prachtige lingerie! De stof is erg mooi en het setje zit perfect. Je ziet aan de lingerie zelf al dat er veel tijd en aandacht in zit, alsook de service die Linda levert. Ik heb Linda ook persoonlijk mogen ontmoeten en zij is een gepassioneerde ontwerpster met veel liefde voor haar vak!

ANOUK

Goedemorgen, vandaag ontving ik mijn bestelling. Wat ben ik blij! Zo mooi verpakt, lieve teksten en wat zijn de bh's prachtig! Ze zitten ook perfect. Eindelijk lingerie die zit alsof het voor mijn lichaam gemaakt is.
Ik ben er ontzettend blij mee.
Tot de volgende bestelling!

TESSA

                                

 


           

 

Voel je goed in lingerie : alles draait om mindset

Uit onderzoek is gebleken dat social media een negatieve invloed heeft op het zelfbeeld van vrouwen. Het prikkelt om jezelf te vergelijken met andere en de aandacht te leggen op datgene wat je niet hebt. Wat zie jij als je in lingerie voor de spiegel staat? Grote kans dat je heel makkelijk dingen kan opnoemen die je niet mooi vindt aan jezelf. Maar dit geeft je vast geen fijn gevoel..

Wij vrouwen zijn er erg goed in om zichzelf naar beneden te halen. We houden onszelf klein. Maar uit eigen ervaring weet ik dat alles draait om mindset. Als je de focus legt op je mooie kanten, je fijne karakter eigenschappen en dankbaar bent voor alles wat je wel hebt, zal je je veel beter voelen.

Lingerie ligt dichtbij het gevoel. Het is verbonden aan zelfvertrouwen en kwetsbaarheid. Dat vind ik bijzonder. Dit is iets wat ik miste. Eerlijke verhalen lezen en het gevoel krijgen dat je goed genoeg bent ondanks dat je niet voldoet aan het “ideale” plaatje. Samenwerken met gezonde modellen waar vrouwen die mijn website bezoeken, zich mee kunnen identificeren. Mijn buik draait namelijk letterlijk om wanneer ik mensen hun foto’s zie facetunen of alle “imperfecties” weg zie halen. Volgens mij gaat het meer over de realiteit accepteren en daar de schoonheid van in zien..

Mediteren, goed voor mezelf zorgen, een dankbaarheidsboekje bij houden, dingen doen die bij mij passen en positief denken. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen gegroeid. En vrouwen die zelfverzekerd zijn hebben een hele mooie uitstraling. Het is iets in hun ogen. Dus als je morgen voor de spiegel staat, zeg dan eens tegen jezelf : Ik ben mooi zoals ik ben!

Have a lovely day! X

      

 

© 2015 - 2019 La Blush | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel