Navigatie

 

 

 

Hoe het ooit begon

Ik ben Linda, styliste, schrijfster en dromer. Als klein meisje rende ik rond in jurkjes die mijn moeder voor mij had gemaakt. Daarnaast was mijn oma coupeuse waardoor er al op jonge leeftijd een liefde voor mode ontstond. Op mijn zestiende besloot ik om een modeopleiding te gaan volgen. En in 2010 liep ik stage bij de Deense couturier Claes Iversen. Ik voelde mij daar helemaal op mijn plek.

La Blush is ontstaan vanuit de behoefte om stil te staan bij imperfectie. Omarm je vrouwelijke vormen en accepteer jezelf zoals je bent. Jij bent jij. Door liefde te voelen voor jezelf kun je ook een ander sterker lief hebben. De kracht zit in eenvoud, omvang de puurheid en laat los wat je denkt dat je zou moeten zijn want elke vrouw is uniek.

"Mode raakt mij, inspireert mij en haalt het beste in mij naar boven.”

Door dichtbij mijzelf te blijven en regelmatig de stilte op te zoeken ontstaan er de mooiste ontwerpen. Ik maak gebruik van verfijnde stoffen en de mooiste kleuren kant. Elk item wordt met veel aandacht en liefde met de hand gemaakt. En om de ontwerpen een extra dimensie te geven, voeg ik aan ieder design een eigen geschreven gedichtje toe. Deze fijne woorden komen op onverwachte momenten in mij op. Met deze gedichtjes hoop ik vrouwen te inspireren en een positief gevoel te geven.

 

 

Liefs,

Linda

 

 

 

 

 

© 2015 - 2018 La Blush | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel