Navigatie

WIE IS ZIJ?

Tijdens haar studie aan de modeacademie loopt Linda Gielis (27) zes maanden stage bij modeontwerper Claes Iversen en specialiseert ze zich in lingerie. Een op haar studie aansluitende baan vinden na haar studie blijkt echter lastiger dan verwacht, maar Linda ziet dat juist als een kans. In 2015 start ze LA BLUSH, haar eigen lingerielabel.

LA BLUSH staat symbool voor uniek zijn en je goed voelen over jezelf en je lichaam. In de online store vind je een collectie van ontwerpen die Linda verkoopt onder haar eigen merk LYN LABEL. De ontwerpen zijn vrouwelijk, verfijnd en gecombineerd met de mooiste kleuren kant. Linda maakt de ontwerpen bewust in kleine oplages. De lingerie setjes zijn verkrijgbaar in de maten A tot en met D en de slips vanaf XXS tot en met XL.

'Mijn klanten weten dat ze een bijzonder en handgemaakt item dragen dat met liefde is gemaakt. Om mijn ontwerpen een extra dimensie te geven, voeg ik aan ieder ontwerp een eigen geschreven gedichtje toe. Met deze gedichtjes hoop ik vrouwen een positief gevoel te geven. Een klein geluksmomentje.’

Lingerie doet iets magisch met een vrouw. Het geeft je zelfvertrouwen en een uniek gevoel wat alleen vrouwen kunnen voelen, dat vind ik bijzonder. Naast mooie lingerie maken, wil Linda anderen inspireren met haar verhaal. Op haar twintigste kreeg ze een burn-out. Hierdoor leerde ze om een negatieve cirkel te doorbreken en anders te gaan denken. Door de focus te leggen op positiviteit bereik je namelijk veel meer, ondervond de Brabantse ontwerpster.

"Zet je angsten opzij, zet je dromen om in concrete plannen en geloof in jezelf. Want alles is mogelijk!"

 

Liefs,

​Linda

 

 

© 2015 - 2017 La Blush | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel